Societat

Retards de mitja hora a la R2 sud de Rodalies

La falta de subministrament elèctric entre les estacions de Garraf i Sitges obliga a circular per una sola via en aquest tram

Els trens de Llarga Distància i Regionals són desviats per Vilafranca del Penedès

Una avaria elèctrica provoca retards de mitja hora a la línia R2 Sud de Rodalies.

Des de poc abans de tres quarts de sis de la tarda, la falta de subministrament elèctric entre les estacions de Garraf i Sitges, obliga a circular per via única en aquest tram. Per aquest motiu, els trens de la línia R2 Sud (Barcelona-Sant Vicenç de Calders per Vilanova i la Geltrú) el que provoca retards de 30 minuts de mitjana.

Alguns trens de Llarga Distància del corredor Mediterrani, així com de les línies regionals R13, R14, R15 i R16 circulen desviats per Vilafranca, segons ha informat Renfe en un comunicat. Aquests trens triguen al voltant de 20 minuts més per a fer el seu recorregut.

A causa d'aquesta incidència els viatgers del tren que ha sortit de l'Estació de França a les 16:52 hores en direcció a Sant Vicenç de Calders han hagut de ser transbordats a un altre tren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.