Societat

Alumnes de l'Escola d'Art d'Alcoi copen els premis de Vestits de Paper

La convocatòria ha sigut un èxit quant a participació i assistència de públic

Alumnes de l'Escola d'Art i Oficis d'Alcoi han aconseguit quasi tots els primers llocs en el IX Concurs de Vestits de Paper de Banyeres de Mariola celebrat en la nit del divendres 16 de desembre al restaurant Mariola, on es va registrar un ple absolut en aquest esdeveniment de caràcter nacional que organitza el Museu Valencià del Paper amb una periodicitat bianual.

Les alumnes alcoianes Raquel Tomás i Alejandra Sánchez van obtenir el primer premi en les categories de Moda Infantil i Moda Actual; la murera Rocío Castillo, alumna de l'EAOA, ho feia en la categoria de Vestits de Nit i, al seu torn, Lorena Navarro, natural de Beniarrés i també alumna de l'Escola d'Arts, aconseguia el màxim guardó en la secció de Vestits de Núvia que en aquesta edició ja figurava com a categoria independent en el concurs.

En la secció de Vestit d'Època o Indumentària, el primer premi ha recaigut en la modista de Canals, Mª Dolores Sala. Els segons i tercers premis van estar molt repartits entre representants de Canals, Alcoi, Mutxamel o l'Alcúdia de Crespins, i quant a la representació local, únicament la modista Immaculada Antiller va ser distingida amb la segona plaça en la secció de Moda Infantil.

Fonts de l'organització han manifestat que la IX convocatòria del Concurs de Vestits de Paper ha constituït «un veritable èxit», a pesar del handicap que presentava haver de traslladar la desfilada dels fràgils models al Restaurant Mariola en un espai breu de temps «en vore'ns desbordats per la nombrosa participació» i pel públic que ha acudit a l'acte xifrat en vora de 650 persones, junt a autoritats locals i representacions de diverses poblacions veïnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.