Festes populars i fires

ALMUSSAFES (Ribera)

Fira internacional de la màgia i l'il·lusionisme

Vint anys d'il·lusió

Un total de 53 artistes arribats de set països dels quatre punts cardinals, (Xina, Corea, França, Argentina, Finlàndia, Itàlia i l'Estat espanyol) protagonitzaran les tres conferències, la gala de cloenda, les dues gales internacionals, la gala per a públic familiar, el tercer concurs de màgia general total i el primer certamen de màgia general per a menors, la màgia i animació infantil a l'aire lliure, la màgia nocturna i l'hora berganta. Tots aquests esdeveniments es desenvoluparan durant les quatre jornades de duració de l'Almussafes Magic 2012.

Com a novetat d'aquesta vintena edició de la Trobada Internacional de Mags, hi ha prevista una exposició, Expoilusión, una completa mostra dels principals elements i aparells màgics, pertanyents a la col·lecció Magics Bufons, a la sala d'exposicions del centre cultural. Però també s'ha previst animació al carrer, fira d'elements de màgia i lliurament del premi Mag d'Honor.

Del 29 de març a l'1 d'abril. Diversos escenaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.