Societat

Restablert el trànsit a la BV-1001 després de retirar el camió bolcat

L'accident ha provocat el vessament de 7.500 litres gasoil

Protecció Civil manté el pla d'emergències en el transports de mercaderies perilloses perquè el líquid encara es troba en els marges de la carretera

El trànsit per la BV-1001, on un camió accidentat ha abocat aquest matí 7.500 litres de gasoil, ha quedat ja restablert, després que s'hagi retirat el vehicle de la calçada, segons ha informat Protecció Civil.

Tot i això, Protecció Civil manté l'alerta del TRANSCAT, el pla d'emergències en el transports de mercaderies perilloses, perquè el gasoil encara es troba en els marges de la carretera, al terme municipal de Veciana (Anoia).

Una cisterna s'ha encarregat de finalitzar el transvasament del gasoil que encara quedava en el camió, mentre que una grua ha retirat el vehicle de la carretera.

L'Agència de Residus de Catalunya coordinarà la gestió de la neteja del gasoil que encara es troba en els marges de la carretera.

L'accident ha ocorregut poc abans de les 08.15 hores, quan un camió cisterna ha bolcat al quilòmetre 11 de la carretera BV-1001 i ha perdut aproximadament la meitat de la seva càrrega de gasoil.

A conseqüència del sinistre, el conductor ha resultat atrapat i el Sistema d'Emergències Mèdiques ha desplaçat al lloc dues ambulàncies per assistir i traslladar el camioner a l'hospital d'Igualada (Anoia) per a la seva observació.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat quatre dotacions fins al lloc de l'accident i han aconseguit controlar la fuita, mentre que els Mossos d'Esquadra han assenyalat que no hi ha cap zona poblada pròxima ni cap curs fluvial que se'n pugui haver vist afectat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.