Societat

trànsit

Dos accidents mortals de motoristes a Barcelona

Els dos sinistres van tenir lloc ahir, a la Zona Franca i a la ronda del Mig

Amb poc menys de nou hores de diferència, el nucli urbà de Barcelona va registrar ahir dos accidents en què van morir dos motoristes. El primer va tenir lloc diumenge a les deu de la nit, quan un home de 48 anys va perdre la vida després de caure accidentalment de la moto en la qual circulava al carrer 4 de la Zona Franca, al voltant de Mercabarna. Tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van actuar en aquest sinistre, que va fer activar el protocol d'emergències per donar assistència psicològica als familiars.

El segon accident va tenir lloc a les 6.49 h d'ahir a la ronda del Mig, a l'altura del carrer Ganduixer, quan una motocicleta va xocar amb un camió per causes que encara es desconeixen. A conseqüència de la col·lisió, que va obligar a tallar una part de la via durant una estona, el conductor de la motocicleta, de 50 anys, va resultar mort.

D'altra banda, un home de 79 anys i veí de Lleida va morir ahir al matí després que el seu cotxe caigués en una séquia del canal d'Urgell a Juneda, a l'altura del quilòmetre 77,1 de l'N-240. Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles dels bombers i també dues ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.