Societat

Dos policies locals d'Almussafes reben la felicitació de l'alcaldia

L'oficial i l'agent que es trobaven de servei van sufocar les flames originades en un habitatge

El president de la corporació d'Almussafes, Albert Girona, ha rebut els dos policies locals en el saló de plens de l'Ajuntament per a fer-los entrega d'una felicitació pública per la ràpida i eficient actuació efectuada arran un incendi generat en un habitatge del carrer Lira Almussafense.

L'oblit per part d'una jove veïna d'Almussafes d'una paella amb oli bullint en la vitroceràmica fou el desencadenant d'un incendi, originat en l'immoble situat en la zona sud del nucli urbà. Cap a les 22 hores, la zona de cocció va prendre ràpidament la campana extractora i tot el mobiliari situat en la part alta de la cuina, un fet que va alarmar la propietària de l'habitatge, qui va cridar demanant auxili, a més de passar-se el preceptiu avís urgent a la dependència policial.

La patrulla formada per l'oficial, Vicente Romeu, i l'agent, Davíd Martí, els que acabaven d'iniciar el seu servici nocturn, va acudir ràpidament al lloc del sinistre, on es van trobar a un dels veïns de l'immoble en plena tasca d'extinció de les flames amb l'aparell extintor de la pròpia finca. La col·laboració d'este jove ciutadà d'Almussafes —qui va haver de ser atés en el centre de salut per inhalació de fum— va resultar essencial, ja que gràcies a la seua valentia i rapidesa l'incendi es va limitar a l'àrea de la cuina i no es va propagar cap a la resta de les dependències de l'immoble.

Una vegada més, l'encertat servei prestat pels agents i la col·laboració ciutadana ha impedit que el sinistre es cobrara víctimes, segons ha explicat la màxima autoritat municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.