Cardedeu destina 61.044 euros a projectes solidaris

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació ha proposat i aprovat la concessió d'ajuts en aquesta matèria que anualment finança l'Ajuntament de Cardedeu del 0,85 % del pressupost municipal. Per aquest 2009 el Consell compta amb un pressupost de 71.027 euros, dels quals 61.044 euros s'han destinat a subvencionar 12 projectes presentats per entitats a la convocatòria d'ajuts, 6.782 euros es dediquen a ajuts d'emergència, 2.000 euros als casals d'estiu dels nens i nenes sahrauís a Cardedeu i 1.200 euros a la quota que l'Ajuntament paga com a membre al Fons Català de Cooperació.

Els projectes subvencionats són, amb 1.000 euros, la lluita contra la ceguera a l'Índia (Anantapur) promogut per la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera. 8.000 euros per al Projecte a l'Escola Negus Michael de Dessie (Etiòpia), de l'Associació Iniciativa Pro Infància; 1.800 euros més per al projecte dinamització d'Ak Benn. Dakar - Senegal, de l'entitat Amics d'Ak Benn; 4.000 euros per a la Participació comunitària pera disminuir la Violència Familiar a Chepen (Perú) de la Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria. També es destinen 8.000 euros al Banc comunitari de materials de construcció prer a la millora de l'habitatge Matagalpa (Nicaragua), del Grup de Suport al Col·lectiu de Dones de Matagalpa; 6.000 euros més pe a la millora de les capacitats pedagògiques del professorat a Ghana, un projecte de Mans Unides; 5.000 euros a l'Escola Bresma, d'Haiti, un projecte de Famílies sense Fronteres per a la Infància; 7.200 euros per al projecte de l'Associació Catalana Amics del Poble Sahrauí; 6.674 euros per al Programa de prevenció i promoció familiar a El Alto i sensibilització a Cardedeu, de l'associació Proyecto mi Casa; 4.000 euros per a Sobirania alimentària i energètica; un projecte del Moviment dels Treballadors sense Terra. Per finalitzar també promou dos projectes de la Fundació Pau i Solidaritat; el primer, amb 2.370 euros consisteix en un projecte de col·laboració amb els bombers voluntaris de Nicaragua- Parque departamental de Chinandega 2009/10 i el projecte de la Xarxa d'abastiment d'Aigua II Fase del municipi de Villanueva, a Nicaragua años 2009-2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cristóban Colon i Carina Sild, honoris causa de la UdG

girona
societat

Condemnada una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor

Barcelona
Infraestructures i Serveis

La millora de la C-37 entre Valls i Pont d’Armentera, aquesta tardor

Valls
Infraestructures i serveis

Nou itinerari per a vianants i ciclistes entre Manresa i Santpedor

Manresa
SOCIETAT

Col·labora amb projectes a Sudan, Haití, el Marroc i Palestina

Terrassa
Regne Unit

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot