Societat

La Costa Daurada registra les principals cues en l'operació tornada de Setmana Santa

L'N-340 han acumulat fins a 20 quilòmetres de retencions entre Altafulla i el Vendrell

Ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona un total de 396.157 vehicles, el 66% dels 600.000 previstos

Les vies de la Costa Daurada registren aquest dilluns les principals retencions en l'operació tornada de Setmana Santa. Segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT), a l'N-340 s'han acumulat fins a 20 quilòmetres de circulació lenta i aturades entre el nord de Tarragona, Altafulla, Torredembarra i el Vendrell. Això ha estat durant el matí i migdia però a primera hora d'aquesta tarda la circulació ha millorat a la zona i s'ha complicat a l'AP-7 sud, on hi ha fins a 14 quilòmetres de congestió entre Banyeres del Penedès i Vilafranca en sentit nord. Segons l'SCT, fins a les 16.15 hores han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona un total de 396.157 vehicles, el 66% dels 600.000 previstos.

Pel que fa a la Costa Brava, la circulació s'ha normalitzat poc després de les 15 hores després que les cues haguessin arribat fins als 8 quilòmetres a la C-65, de Platja d'Aro a Llagostera, i als 6 quilòmetres a l'AP-7 nord, al peatge de Maçanet de la Selva.

Tarda “complicada” per la pluja

El director de l'SCT, Joan Josep Isern, preveu una tarda complicada d'operació tornada de Setmana Santa a causa del mal temps, amb possibilitat de pluja forta i mala visibilitat en moltes comarques del país. “Amb pluja cal molta precaució i que s'abaixi la velocitat per evitar accidents a la carretera”, ha recalcat Isern a Catalunya Informació. El director del Servei Català de Trànsit ha recordat però que de moment no s'ha hagut de lamentar cap accident mortal a la xarxa viària catalana des del dijous Sant.

Amb tot, es van registrar dos accidents de gravetat aquest diumenge. Un a la C-58 a Viladecavalls, on va quedar ferit crític un nadó. El sinistre es va produir cap a les onze del matí, quan dos cotxes van xocar i un d'ells va bolcar. L'altre accident va passar aquest diumenge a la tarda, a la C-14 al Coll de Nargó. A causa del xoc, la conductora d'un dels dos vehicles implicats, de 23 anys, va resultar ferida greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]