VERGES (Baix Empordà)

Festa major

L'originalitat del Cercaporrons

Des de fa quatre anys, en cada edició de la festa major del Roser, a Verges, destaca, per la seva originalitat, el Cercaporrons. És una cercavila especial que és animada pels Grallers del Montgrí i els Ducs del Foc i en què tothom que vol i circula pel poble, pot fer (si té l'edat legal que li ho permeti) un traguinyol (o els que vulgui) de cervesa, beguda en porró. El Cercaporrons és un dels actes programats per a demà dissabte, dia 19, a partir de 2/4 d'11 de la nit, per carrers, places i bars del poble. A banda d'aquest destacat i dels actes i activitats assenyalats en el requadre, cal dir que, tal com és costum, diumenge, dia 20, a les 12 del migdia, hi haurà l'ofici solemne a l'església parroquial de Sant Julià, amb l'acompanyament de la Coral Vergelitana. Tot seguit, a la Placeta, no hi faltarà la festa del vermut i l'audició de sardanes, amb la cobla Emporium.

Dies 18, 19 i 20 de setembre. Actes i activitats a diversos escenaris del poble. Tel. 972 780 007

MÚSICA I JOCS

Divendres, dia 18
21.30 h. Sopar popular i, tot seguit, ball amb Els Màgics.
Dissabte, dia 19
12 h. Sardanes amb la cobla Els Rossinyolets.
A partir de les 16 h. Jocs populars infantils i inflables.
De 18.30 a 20.30 h. Enlairament en globus captiu.
19.30 h. Concert jove amb Acció Festiva.
10.30 h. Cercaporrons amb els Grallers del Montgrí i els Ducs del Foc. Nit jove amb els grups: The Pepper Pots, Orquestra Di-Versiones i Dj. The Chemical Panxuts.
Diumenge, dia 20
9.30 h. Visita guiada al Barri Vell de Verges amb l'historiador Salvador Vega.
18.30 h. Cafè concert, i ball fi de festa, amb l'orquestra Emporium.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.