Vint-i-cinc activitats omplen la festa major de Llerona

La Festa Major de Llerona, ja està en marxa amb un munt d'activitats per a totes les edats fins al 13 de setembre. Organitzada per la Comissió de Festes Laurona, amb la col·laboració del Consell del Poble de Llerona, l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i diverses entitats locals, s'han programat 25 activitats en dos dies.

Una de les característiques més destacades de la Festa és la implicació de les veïnes i veïns del poble amb activitats com l'acampada, el rastrillo, concursos de pastissos o partits de futbol. Precisament entre les novetats d'enguany cal destacar el 1r partit de futbol d'extrema rivalitat entre Dalt i Baix del Pla que es jugarà el divendres, 11 de setembre, a les 16 h al camp de futbol de Llerona i que enfrontarà homes, dones i nens en un partit familiar.

La Festa tornarà a comptar amb cites destacades com el teatre del divendres a la nit, el sopar de Festa Major a l'envelat, seguit del ball, del dissabte a la nit o l'Animalada, partit de fangueig apte per a totes les edats que es fa el diumenge a la tarda.

Pel que fa a la programació pels menuts, s'ha muntat un joc d'scalextric al Consell del Poble, i es faran jocs de cucanya, espectacles de màgia i inflables, entre d'altres activitats. L'esport també té el seu apartat amb campionats de petanca, ping-pong o escacs. Igualment, s'han programat diversos actes religiosos cada dia fins el diumenge 13 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nova iniciativa a la Garrotxa per garantir el relleu agrari

olot

Cristóban Colon i Carina Sild, honoris causa de la UdG

girona
societat

Condemnada una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor

Barcelona
Infraestructures i Serveis

La millora de la C-37 entre Valls i Pont d’Armentera, aquesta tardor

Valls
Infraestructures i serveis

Nou itinerari per a vianants i ciclistes entre Manresa i Santpedor

Manresa
SOCIETAT

Col·labora amb projectes a Sudan, Haití, el Marroc i Palestina

Terrassa
Regne Unit

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90