Societat

Sant Vicenç dels Horts tapa forats

Un establiment del Bon Àrea ven 50 números del 92484, premiat cadascun amb 32.500 euros

Els afortunats són clients habituals d'un barri obrer que van comprar, en molts casos, animats pels treballadors

El Bon Àrea de la carretera Barcelona de Sant Vicenç dels Horts va tancar tard ahir. A les dues, quan s'haurien d'haver abaixat les persianes, l'establiment era una festa, amb el cava vessant a terra i els clients abraçant-se amb els dependents. El supermercat va vendre cinquanta números del 92484, el segon premi de la Grossa, i, en realitat, el primer que els afortunats van celebrar amb l'habitual alegria. Cada butlleta estava premiada amb 32.500 euros, i a la porta de l'establiment es va poder sentir el clàssic “em servirà per tapar forats”.

També es va sentir, tot i que sembli estrany, un ”visca els nuvis!”. Perquè un dels treballadors de l'establiment, el Sergio, té previst casar-se el juny vinent amb la Cristina. A ell li ha tocat un dels premis i al seu pare, un altre. La Cristina ho explicava de forma ràpida: “Els diners són per a la boda. Havíem demanat un préstec perquè convidarem 140 persones. Ara ja no ens cal el préstec.” “A les Seychelles!”, cridava un espontani. El viatge de noces previst és a la Riviera Maia. “Ara ja veurem”, deia la Cristina, exultant. La Mari Carmen, en canvi, no ho tenia tan clar. “No sé què faré amb els diners. És el primer cop que em toca alguna cosa perquè normalment no jugo. Suposo que aprofitaré per tapar forats.” Un altre dels agraciats explicava a un familiar: “Pagaré la hipoteca, el cotxe i amb el que sobri us convidaré a vi.” Tot això amb 32.500 euros, i descomptant impostos? “És que només em queden 15.000 euros d'hipoteca per pagar.” Vet aquí.

Més d'un es va assabentar pels treballadors del Bon Àrea que li havia tocat el segon premi de la Grossa. I més d'un ho havia d'agrair als dependents. “He comprat la butlleta perquè m'ho van oferir”, explicaven alguns dels afortunats. Els set treballadors de l'establiment estaven eufòrics, no només per haver repartit diners en un barri de gent treballadora, sinó perquè ells mateixos van jugar, de forma repartida, als set números diferents que es venien al Bon Àrea.

“Tots nosaltres ens emportem almenys 4.600 euros, i, si descomptem els impostos, ens endurem 4.000 euros per acabar de passar bé les festes”, explicava Auxili López, que es declarava “contentíssima per haver acabat l'any bé”. Tant ella com Núria Serrano explicaven que els afortunats són, en general, part d'una clientela “molt familiar i obrera”. Entre els afortunats ”hi ha famílies necessitades, que estan a l'atur”. Doble alegria, doncs, asseguraven mentre cantaven el número premiat. Això sí, amb la cantarella dels nens de San Ildefonso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens