Societat

Acte a Montagut en defensa dels camins vells

Una trentena d'entitats ja han donat suport al manifest impulsat pel CEB

El manifest en defensa dels camins vells, que impulsa el Centre Excursionista de Banyoles (CEB), es va presentar ahir al vespre a Montagut. Hi van assistir una quarantena de persones, gairebé totes pertanyents a entitats garrotxines vinculades amb el territori, com ara el Centre Excursionista d'Olot (CEO), Terra Aspra, Amics de l'Alta Garrotxa i Amics de Sant Aniol d'Aguja. Al document ja s'hi han adherit una trentena d'associacions, bàsicament de la Garrotxa i el Pla de l'Estany. En la trobada d'ahir van intervenir-hi Joan Pontacq i Quim Oliver, Xari, del CEB, el naturalista Ernest Costa i Quim Agustí (CEO).

El manifest denuncia la destrucció dels senders d'origen ancestral per la construcció de pistes i el tancament de finques, i reclama de les administracions que els protegeixin, ja que –s'afirma en el text– són un bé patrimonial i una font de riquesa per al país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia