Vallès Oriental

SUCCESSOS

Detingut un veí de Granollers per conduir begut, drogat i en direcció contrària per la C-17

Ha provocat dues topades amb vehicles que circulaven correctament

Els Mossos d’Esquadra de trànsit han detingut un home de 29 anys i veí de Granollers acusat de conduir en direcció contrària pel tram de la C-17 entre Canovelles i l’Ametlla i de fer-ho sota l’efecte de begudes alcohòliques i havent consumit cocaïna. Els fets han passat la matinada de dimecres.

Cap a les 5 de la matinada d’aquest dimecres, els Mossos d’Esquadra han rebut diversos avisos que els alertaven de la presència d’un conductor que circulava en sentit contrari per la C-17. En concret, avançava en direcció nord per la calçada en direcció Barcelona, al tram entre Canovelles i l’Ametlla.

En el seu recorregut en direcció contrària, ha provocat dos accidents de trànsit amb conductors que circulaven de forma correcta. El primer a l’altura del quilòmetre 21 i el segon, cinc quilòmetres més al nord. En la primera topada no hi ha hagut ferits però sí a la segona on el vehicle que circulava correctament ha bolcat i els dos ocupants han patit lesions lleus.

Després d’aquest segon xoc, el veí de Granollers ha fet un canvi de sentit i ha seguit circulant per la C-17, ara de forma correcta, amb sentit nord. Prop de l’enllaç del Tibidabo, s’ha trobat amb el primer vehicle que havia envestit. L’ha fet aturar tornant a topar amb aquest per darrera a la rotonda de l’enllaç. Allà ha agredit el conductor i ha fugit a peu deixant el seu vehicle a la calçada.

Els Mossos han acabat trobant l’home amagat darrera uns arbres al voral de la carretera de Caldes, en terme de Canovelles. Li han fet la prova d’alcoholèmia i ha donat positiu (0,81 mil•ligrams d’alcohol per litre d’aire) i la de drogues. També ha donat positiu per cocaïna.

Està acusat d’un delicte contra la seguretat viària per conduir de forma temerària, per conduir sota l’efecte d’alcohol i drogues i per fer-ho sense haver obtingut mai el carnet. A més, se l’ha imputat per una falta de lesions.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia