Calp organitza cursos de relaxació per a malalts de fibromiàlgia

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Calp ha posat a la disposició de l'Associació de Fibromiàlgia Crònica de Calp l'aula Pere Pastor, perquè s'hi facen classes de txi-kung i de reikei, orientades a tranquil·litzar, relaxar i provocar un grau de major benestar als afectats per aquesta malaltia. Les activitats triades reporten, segons els especialistes i les famílies de les persones afectades, grans beneficis.

Amb aquests cursos, que tenen caràcter gratuït i estan oberts a tota mena de públic, es pretén harmonitzar l'energia, combinar moviments de les arts marcials, provocar la concentració i la regulació de la respiració de les persones que hi participen, així com ajudar a emprar les tècniques curatives que aquesta mena d'energies possibilita.

Per a la presidenta de l'Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Calp, Hortensia Romera, els cursos que ara s'inicien reporten un gran benefici psicològic a les persones afectades perquè «els obri una nova finestra en el camp de la comunicació amb la resta de participants i els mostra novetats d'altres cultures».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.