Societat

Els Bombers fan quatre rescats de muntanya a Viladrau, Saldes, la Vall de Boí i el Matagalls

Totes les actuacions han estat per anar a buscar persones que han sofert ferides lleus

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dissabte en diversos rescats de muntanya al Pedraforca (Berguedà), al Matagalls, a Viladrau (Osona) i a la Vall de Boí (Alta Ribagorça). L'avís de l'últim servei s'ha rebut a les 16.20 hores i es tractava d'un home que s'ha fet mal a la cama mentre feia escalada prop de l'Estany Gran, a la vessant sud del Besiberri, a la Vall de Boí. El ferit, un home de 37 anys i veí de Lleida, ha patit diverses contusions, i ha estat traslladat en helicòpter fins a l'heliport de Vielha, on una ambulància l'ha traslladat a l'hospital del municipi.

A les 15.20 hores els Bombers de la Generalitat han estat activats per buscar uns excursionistes que s'han desorientat mentre feien la ruta Matagalls-Sant Bernat. Els esportistes han estat localitzats a dos quarts de cinc de la tarda i un helicòpter d'aquest cos els ha traslladat fins a l'Hospital Sant Bernat, on tenien estacionat el vehicle.

Una hora abans, una altra excursionista s'ha accidentat mentre baixava pel Montseny des de Sant Segimont cap a Viladrau (Osona), en una zona de difícil accés. La ferida és una dona de 73 anys i veïna d'Alella, que tenia una possible fractura de cama. Se l'ha traslladada fins a l'Hospital General de Vic.

Finalment, a les 13.47 hores, els Bombers han treballat en el rescat d'un noi de 23 anys que s'ha fet mal al turmell mentre baixava el Pedraforca per la tartera, a Saldes (Berguedà).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]