Societat

gastronomia

Allioli amb caqui, el més original a Creixell

Un allioli fet amb caqui va ser premiat ahir com al més original del concurs internacional de Creixell, a Borrassà. La dotzena de participants van tenir mitja hora per fer el seu allioli, i un jurat format per diverses personalitats, entre les quals la cuinera àvia Remei i Joan Roca, del Celler de Can Roca, van premiar els més bons, el més original i el més surrealista. També es va premiar qui en va fer més en els trenta minuts de què es disposava. El guanyador en va fer set quilos i mig. També hi va haver categoria infantil, amb una desena de participants. Abans del concurs es va lliurar el premi Mà de Morter d'Or, que va correspondre a Joan Roca. També es va presentar el pa de la Tramuntana Maridatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.