Societat

Normalitzada la circulació a l'AP-7

Trànsit recomana cautela als conductors que circulin per la via i recorda que cal reduir la velocitat i tancar finestres si es veu fum

Set carreteres continuen tallades a causa de l'incendi de la Jonquera

Restablert el servei ferroviari a la línia Barcelona Portbou

La circulació de vehicles a l'autopista AP-7 s'ha reobert aquesta tarda després d'haver estat tallada de nou aquest dilluns al migdia. Mentrestant, el trànsit continua interromput a set carreteres de l'Alt Empordà a causa de l'incendi que crema des d'ahir a la zona.

La circulació a l'AP-7 s'ha restablert en tots dos sentits de la marxa, tant a l'Agullana, on ha estat tallada per un accident, com al desviament a Figueres, sentit França, i també a la Jonquera. Això no obstant, Trànsit ha demanat molta cautela als conductors perquè el foc ha al voral de l'autopista a l'Agullana, al punt quilomètric 8,5 i hi ha molt fum. En aquest sentit, Protecció Civil recomana als conductors que circulin per la via que redueixin la velocitat i tanquin les finestres.

Les carreteres que continuen tallades a hores d'ara són la GI-602 a Sant Climent Sescebes; la GIP-5101 i la GIV5-105, a Avinyonet; la Gi-500 i la Gi-501, a Agullana; la Gi-504 a Terrades, i la Gi-610, a Vilajuïga, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La circulació ferroviària s'ha restablert aquest dilluns a la línia Barcelona-Portbou, que estava tallada des d'ahir a la tarda a causa dels incendis. Així mateix, els Bombers ja han donat el vistiplau a Adif perquè faci les comprovacions pertinents de cara a reobrir la línia d'alta velocitat entre Figueres i Perpinyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.