Urbanisme

L’AMB habilita terrenys per construir-hi habitatge assequible

El Consell Metropolità aprova la firma de convenis amb Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç dels Horts, Barberà i Montgat

El Consell Metropolità ha aprovat avui habilitar terrenys a diversos municipis per poder-hi construir habitatge assequible a través de les diverses modalitats que preveu l’estratègia d’habitatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Amb els diferents acords, la previsió és que el parc d’habitatge protegit, de lloguer i de venda, creixi amb 560 immobles. Les noves operacions seran executades per l’IMPSOL i Habitatge Metròpolis Barcelona.

Un dels punts aprovats ha estat un conveni de col·laboració entre l’AMB, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’IMPSOL) i la societat municipal Gramepark per construir pisos al Front Fluvial del Raval i a Sant Pasqual. També en els barris del Sud i l’avinguda de la Generalitat. S’ha aprovat la firma d’un segon acord, en aquest cas per aprofitar un terreny al camí de la font de Sant Josep, a Sant Vicenç dels Horts. També a Barberà del Vallès es generarà habitatge protegit a partir de la reforma d’un edifici de la SAREB. I a Montgat es cedirà una finca a l’AMB perquè l’IMPSOL hi construeixi habitatge dotacional.

D’altra banda, el Consell Metropolità ha aprovat la contractació i posada en marxa d’equips de tractament de matèria orgànica de residus municipals a l’Ecoparc 3. L’import màxim de l’operació serà de 9,9 milions d’euros, finançats per fons Next Generation.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona