La sardana

Barcelona (Barcelonès)

Diada del Soci de L'Ideal d'en Clavé

Segons l'Agrupació Sardanista L'Ideal d'en Clavé, hi ha una festa l'assistència a la qual acostuma a ser una mena d'obligació moral: la Diada del Soci. Se celebra cada any durant el mes de febrer i el seu atractiu rau en el fet que és una jornada fraternal i alhora plena d'un contingut musical variat. Aquest any hi participarà la cobla orquestra La Selvatana, que al matí oferirà una ballada de sardanes al parc de la Guineueta i a la tarda, al poliesportiu de Can Dragó, una completa vetllada musical: un concert de sardanes i un gran ball.

L'Agrupació Sardanista l'Ideal de Clavé és una entitat cultural i sardanista del barri de les Roquetes de Barcelona. Els seus objectius són ensenyar i divulgar la sardana, promoure la dansa i la música per a cobla i formar monitors de sardana, a més de fomentar totes les activitats de caire català. L'entitat té uns 850 socis, que fan diferents aportacions segons la disponibilitat de cadascun: n'hi ha que hi aporten el seu treball, altres participen en la majoria d'actes que celebra l'agrupació i altres paguen la seva quota per solidaritat peró no hi participen gaire.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.