Societat

SOCIETAT

Sant Feliu serà la seu de l'exposició biennal de tots els filatelistes catalans

L'alcalde i l'associació amfitriona reben la bandera commemorativa de la mostra

Es farà a finals de juliol i atraurà també col·leccionistes nord-catalans

El monestir de Sant Feliu de Guíxols serà la seu, entre el 21 i el 28 de juliol, de la vuitena Exposició Filatèlica de Catalunya, Exfilcat, una mostra que se celebra cada dos anys i que repetirà al Baix Empordà després que el 2011 ja s'organitzés a Torroella de Montgrí.

La Federació Catalana de Societats Filatèliques va lliurar ahir a l'associació de col·leccionistes guixolencs (AFIC) i a l'alcalde, Joan Alfons Albó, la bandera que rep el municipi amfitrió. De moment, els preparatius de la mostra, amb Antoni Jiménez com a comissari, ja han començat i la previsió inicial, que era de 400 vitrines, ja s'ha superat. Els organitzadors ja compten tenir-ne 500 i espai per a unes 7.500 làmines de segells, molts dels quals són peces úniques.

A banda dels col·leccionistes catalans, han convidat l'Associació Filatèlica de Ceret i tenen confirmada la participació de diversos aficionats nord-catalans. El president de la federació catalana, Joan Isern, creu que el repte de superar les xifres de les anteriors edicions s'assolirà, ja que el termini per inscriure-s'hi és obert fins al 10 de juny.

L'alcalde va agrair que els filatèlics hagin apostat pel municipi i els va garantir suport, a més dels espais d'exposició, per aconseguir un bon nombre de visitants, ja que l'exposició coincidirà al monestir amb la segona mostra pictòrica de la col·lecció Carmen Thyssen i amb el memorial del sardanista guixolenc Juli Garreta.

LA XIFRA

500
vitrines
d'exposició té previstes l'organització de la mostra, tot i que la xifra encara es podria incrementar.

LES DATES

21.07-28.07
tindrà lloc
l'Exfilcat, que es farà a les sales d'exposicions del monestir de Sant Feliu de Guíxols.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.