Societat

Un mort en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a la N-340 a l'Aldea

El conductor del camió resulta ferit i és traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa

L'accident obliga a tallar la via durant més de tres hores

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida aquest dilluns a causa en un accident de trànsit a la N-340 al Baix Ebre, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els fets han passat cap a un quart de quatre de la matinada al punt quilòmetric 1.087, a l'alçada de l'Aldea, quan un camió i una furgoneta han xocat frontalment.

El conductor de la furgoneta, un home de 36 anys i veí d'Amposta, ha mort a causa de la topada. El conductor del camió ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

La N-340 ha estat tallada més de tres hores, fins poc abans de tres quarts de set del matí, i mentrestant el trànsit s'ha desviat per la nova variant de l'Aldea.

En l'accident han intervingut cinc patrulles de Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

D'altra banda, l'SCT ha informat aquest matí que a l'autopista AP-7 a Masdenverge (Montsià) només hi ha un carril obert a causa d'un camió bolcat a a la via. Aquesta circumstància provoca un quilòmetre de retencions.

També hi ha aturades de 3,5 quilòmetres a Sant Joan Despí en direcció a Barcelona.

Trànsit avisa també que és obligatori circular amb cadenes a la BV-4025 a Fígols, a la BV-4243 de Castellar del Riu a Rasos de Peguera i a la C-28 de Vaquèira al Refugi d'Ares. La BV-4024 està tallada de Bagà a Coll de Pal per la neu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia