Societat

La cooperativa del Parque Alcosa es planteja una nova vaga indefinida

S'iniciarà el proper divendres 28 de març davant els continus incompliments dels acords municipals

Es tracta doncs, de la segona vaga indefinida que la Kooperativa Social del Parke proposa davant l'incompliment dels acords signats entre l'ajuntament i aquesta organització social.

Degut al que es considera ”inaguantable” per part dels components d'aquesta col·lectiu, es proposa iniciar aquesta acció de protesta el proper divendres 28 de març´, després d'haver celebrat una assemblea prevista per a aquesta mateixa vesprada a la plaça dels Somnis.

Segons sembla, l'Ajuntament d'Alfafar, a l'igual que va incomplir els acords de 25 d'octubre, amb els quals es donaven per concloses les vagues de fam de vora un mes de durada, ara torna a a deixar en paper mullat els acords del 9 de gener, amb que es tancava la vaga de neteja.

Una vaga que origina protestes i mobilitzacions fins que el 9 de gener de 2014, se signa un acord davant el Tribunal d'Arbitratge Laboral concertat per a 9 mesos amb pròrroga de 9 mesos més i amb un pressupost de 80.000 euros per a la primera tramada i 95.000 per a la segona, ampliable fins a 130.000, acords que ara mateix es troben totalment en l'aire segons ha denunciat el col·lectiu afectat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia