Societat

Les tempestes d'aquesta tarda deixen fins a 44 litres a Bellver de Cerdanya i calamarsa en punts del nord i centre del país

Un campament d'un grup d'esplai amb 6 adults i 24 nens ha quedat parcialment inundat a Lles de Cerdanya

Els ruxats es repetiran i s'estendran a tot el país aquest dissabte

Les tempestes d'aquest divendres a la tarda han deixat importants quantitats sobretot al nord del país. A Bellver de Cerdanya s'hi han acumulat 44 litres i l'estació de Cadí Nord-Prat d'Aguiló s'han registrat 25 litres en només mitja hora. També ha caigut calamarsa a diferents indrets del nord i centre del país, per exemple a Llívia (Cerdanya) i a Manresa. A banda, les fortes pluges han causat alguna incidència. A Lles de Cerdanya on un campament a l'aire lliure d'un grup d'esplai, amb sis adults i 24 nens, ha quedat parcialment inundat i se'ls ha habilitat espai cobert per passar la nit a la zona del Fornell.

També, a la Cerdanya un miler d'abonats s'han quedat sense llum a causa de l'avaria d'una línia de mitja tensió provocada per les tempestes. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja i Protecció Civil manté activada la prealerta del pla Inuncat.

De cara a aquest dissabte, les tempestes es repetiran i s'estendran a tot el país, sobretot a les comarques del nord-est a partir del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia