Societat

Els Reis arriben a Perpinyà aquest dissabte

Per culpa d'un calendari advers, els Reis d'Orient han esperat el 10 de gener per visitar Perpinyà

«Els tres reis d'orient, ens guardin l'honre, el seny i l'enteniment»: Amb aquesta frase, la sola en català, que obre el seu comunicat, l'Ajuntament de Perpinyà proposa un espectacle-cerimònia per celebrar els Reis Mags que tindrà lloc aquest dissabte 10 de gener, encara que els Reis, teoricament, hagin marxat ja fa uns dies.

Dedicat a la mainada, aquest fi de tarda festiu celebrarà l'arribada dels Reis al Castellet a les 5 de la tarda i, passant per la Llotja de Mar i la Catedral, es dirigirà cap el Campo Santo on tindran lloc un sèrie d'espectacles fins als 18h30, hora del berenar final i de la remesa dels vots redactats pels infants.

Lluny de la probable simplicitat i quietud de la vinguda dels reis fa dos mil quinze anys a Betlem, la cerimònia proposa un seguit multitudinari d'espectacles de carrer : cavalcades de saltimbanquis, malabaristes, domadors de foc, joglars, equilibristes, fanfara, cavalls icamells, àngels, màscares i bestioles de tota mena envoltats per músiques d'Orient i del Mediterrani i al mig d'un oasi de palmeres.

Al final, la mainada podrà beneficiar-se dels regals portats pels Reis, de pastissos, mandarines i xicolata desfeta després de les habituals declaracions de pau i amor.

Organitza la vila de Perpinyà. A partir de 17h00, dissabte 10 de gener.

Informacions: 04 68 62 38 82



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia