Societat

El Villar aborda hui la coordinació de les associacions del poble

Hi ha la voluntat de construir una mena de coordinadora que aprofite les sinèrgies dels grups socials, econòmics i culturals existents a la vila

Per segona vegada consecutiva, les associacions, grups i entitats de Villar, es tornen a reunir aquesta vesprada a la sala multiusos de l'Institut de Batxillerat de la vila, per tal d'acostar posicions i aprofitar les sinergies existents.

La primera ocasió va tenir lloc el passat 19 de setembre i, des d'aleshores fins ara, un equip de persones i de tècnics han estat estudiant la detecció de necessitats que es van posar en comú en aquella data.

A partir de les 17.30 hores de hui dissabte 3 d'octubre, es tornaran a reunir representants de les múltiples associacions, grups i entitats de tota classe existents a la localitat, amb l'objectiu de pegar passos tendents a la coordinació.

Pel moment, més d'una seixantena de necessitats van estar posades en comú en la primera sessió de treball i, serà hui, quan es comence a caminar cap a les propostes d'actuació tendents a lligar formes de col·laboració entre les disparitats existents, a fi de trobar els punts en comú que faciliten el creixement del teixit associatiu de la vila i en definitiva, de la millora de la participació ciutadana.

“Tejiendo Villar”

Amb el nom genèric de “Tejiendo Villar” naix aquesta iniciativa que té coma objectius principal tirar endavant aquesta iniciativa ciutadana i cívica que no té més missió que detectar els punts en comú existents entre totes les organitzacions i associacions ciutadanes, per a consolidar els processos de participació i augmentar la riquesa cívica en aquesta localitat de la comarca dels Serrans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.