Societat

El Camí dels Bons Homes vol atreure més visitants

El Camí dels Bons Homes s'ha marcat accions per aconseguir més visitants i atreure nous públics. Es tracta d'un itinerari turístic transpirinenc d'aproximadament 200 quilòmetres que va del santuari de Queralt (Berga) al castell de Montsegur (Arièja, a França). Atreure més turistes continua sent un dels reptes. Ja es recollia en el pla d'acció del 2015 i també figura en el pla d'aquest any. Les accions consistirien, primer, a reforçar els trets diferencials del Camí dels Bons Homes que el diferencien d'altres rutes (explicar millor qui eren els càtars, generar empatia cap als bons homes i potenciar la mística del camí); en segon lloc, més presència al llarg del camí (amb elements comunicatius i implicació de les empreses adherides), i en tercer lloc, generar més materials de difusió capaços de seduir i motivar la visita.

L'estratègia d'acció es va posar sobre la taula en la trobada de primavera d'empreses i oficines de turisme adherides al Camí dels Bons Homes, que es va celebrar al monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà. La reunió, a la qual van assistir representants de 35 establiments, va servir perquè, gràcies al treball en xarxa, les empreses fessin moltes propostes de millora en diversos àmbits del camí, des de la comunicació fins a la comercialització de productes, passant per les infraestructures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia