Societat

Mor l'home ferit per arma blanca en una baralla en un pis d'Alfarràs

La dona ha estat traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb diverses ganivetades mentre que l'agressor ha estat detingut

Ha mort l'home que ha resultat ferit de gravetat per arma blanca aquest dijous a la tarda en un pis del carrer Enric Granados d'Alfarràs (Segrià). Segons els Mossos d'Esquadra, la dona que també s'ha vist implicada en la baralla ha estat traslladada amb helicòpter a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de rebre diverses ganivetades de l'agressor, un altre home que ja ha estat detingut. Els serveis mèdics han aconseguit estabilitzar-la al lloc dels fets però se l'han endut ferida de gravetat cap a l'hospital. No han pogut fer res però, per salvar la vida de l'altre home. Tot apunta a què el motiu de la batalla és de tipus sentimental. L'alerta dels fets s'ha donat quan passaven set minuts de les quatre de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.