Societat

A Salses, a punt per la República

L'ANC Catalunya-Nord convida a participar als actes a favor de la República Catalana.

En el marc de la campanya d'estiu dels actes de l'ANC, la territorial nord-catalana invita, els seus simpatitzants a participar als actes que tindran lloc enguany a Salses aquest dissabte 27 d'agost.

Els actes tindran lloc en dues parts, primer a la Porta dels Països Catalans, on es recordarà l' històric de la Porta. L'acte es farà a 16h59 per recordar l'any del Tractat dels Pirineus que va separar la catalunya Nord del Principat.

Posteriorment, a la plaça de la República de Salses, continuaran la resta dels actes. Primer a 18h00, una conferència/debat 'A punt per la República Catalana' amb la participació de tres elegits sud-catalans, les diputades Natàlia Figueres ( PDC), Gabriela Serra (CUP) i el senador Jordi Martí ( ERC). A 19h30, animacions de cultura popular a càrrec d'Aire Nou de Bao seguides d'intervencions musicals, poètiques i polítiques amb Jimmy Vila i Adrià Bonjoch (rumba catalana), Francesc Bitlloch (poemes), Pere Manzanares per SEM, Les Veus de l'Estany (Havaneres), Miquel Arnaudies (ANC Catalunya Nord) i Albert Bueno (cantautor).

El batlle de Salses, Jean-Jacques Lopez, donarà la benvinguda als assistents.

Hi haurà servei de bar i entrepans.

Més informacions :

[email protected]

tel: 0033 603 998855



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia