Administracions

Nou punt de benvinguda a Torroella

Es farà en un solar que funciona com a punt de trobada no regulat de visitants

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha millorat i, a la pràctica, regulat un solar del municipi que s’havia convertit en un punt de trobada per a senderistes i visitants del massís i el castell. La parcel·la, que és municipal i està situada a la ronda Pau Casals –on hi havia hagut els barracons de l’institut–, serà l’espai on hi haurà el nou punt de benvinguda. Ara, però, s’hi ha fet una primera intervenció, prèvia al projecte, per ordenar l’espai, ja que hi aparquen vehicles. La regidora de Destinació Turística, Sandra Pibernat, argumenta que la intervenció es fa per l’elevat nombre de persones que inicien des d’aquest punt la seva ruta cap al Montgrí i el castell. Entre les accions destaca el trasllat de mig centenar de grans oliveres. Aquestes oliveres es distribuiran en dues línies paral·leles a través del camp i serviran per delimitar la zona d’estacionament de vehicles.

Pròximament es licitarà l’adequació de l’espai, que inclourà un ampli aparcament per a uns 160 vehicles, una zona de descans i un petit espai d’interpretació amb cartells, senyals i lavabos. Es farà una actuació de baix impacte paisatgístic, d’acord amb la consideració de la parcel·la, qualificada com a equipament públic amb vocació de transició del nucli urbà a l’espai natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia