Administracions

Sant Gregori valora set projectes per al pressupost participatiu

L’Ajuntament de Sant Gregori ha acceptat set projectes proposats pels veïns per incloure’ls a la partida de 20.000 euros reservada del pressupost municipal en el segon procés participatiu que realitza el municipi.

Els projectes acceptats que passen ara a la fase de valoració són la il·luminació del carrer Bruguera –des del carrer de Josep Maria Vila al carrer de Cal Baster–; el semàfor per a vianants de l’avinguda de Girona (a l’altura del carrer del Montseny); un punt de càrrega de vehicles elèctrics; la graderia del camp de futbol 7; la il·luminació d’una part del camí de la Pineda, un parc infantil al Ginestar i la senyalització de noms de masos i masies del municipi. No s’ha acceptat la proposta de vorera per passar a peu al carrer Bruguer (des del carrer de Josep Maria Vila al carrer de Cal Baster). La comissió de participació de l’Ajuntament de Sant Gregori avaluarà els projectes presentats i establirà quins passen a la fase de votació. La comissió està formada per l’alcalde, representants de cada grup polític, la secretària i el personal tècnic que es designi en funció dels projectes presentats. L’any passat es va arranjar la plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.