Administracions

L'Ajuntament de Pego demana 150.357 euros a l'ICO

Aquesta quantitat el permetrà pagar factures a proveïdors d'ara fa sis i huit anys

El préstec haurà de tornar-se en tres anys amb un 6'5% d'interès. Un import que, assegurava el regidor d'Hisenda, l'Ajuntament de Pego pot garantir el seu retorn. D'altra banda, avançava l'alcalde que aquesta setmana SUMA ha rebut el llistat dels 3.800 valors que queden per a posar al cobrament, pel que l'Ajuntament preveu que la recaptació total de l'IBI estarà completa cap a finals de 2011, principis de 2012.

El plenari extraordinari autoritza la corporació municipal a la sol·licitud a l'ICO per a la contractació d'una operació de crèdit a l'empar del Reial Decret Llei 8/2011. La petició concreta és un préstec per import de 150.357'72 euros que es durà a terme amb el BBVA a un tipus d'interès: 6'5 TAE. El préstec té 3 anys sense carència amb liquidacions anuals. No s'aplicaran comissions. L'operació té una garantia del 25% sobre la participació en els tributs de l'Estat anuals.

Amb aquesta operació de crèdit de l'ICO es pagaran quatre factures per ordre d'antiguitat des de la seua data d'expedició. Les factures en qüestió són una de 34.716'40 euros a Riegos Pous SL; una altra per valor de 93.257'96 euros a Juanjo Electricitat SL i dos factures per import de 10.648'80 euros i 11.734'56 euros, respectivament a Muros y Jardines Marina Alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona