L'alcalde de Viladecavalls diu que l'ajut a l'UD Can Trias està justificat

L'alcalde de Viladecavalls, Sebastià Homs, va negar que hi hagués un tracte de favor amb l'UD Can Trias, com va denunciar el regidor d'ERC, Lluís Soler. Homs va assegurar ahir en un comunicat que la sol·licitud de l'ajut està «del tot justificat» ja que es deriva d'una manca d'ingressos de l'entitat a causa de la suspensió de l'activitat a l'equipament de la zona esportiva de Can Trias com a conseqüència de la col·locació de la gespa artificial durant un període de vint setmanes. Durant aquest temps, l'entitat no va percebre el cobrament de les tanques publicitàries ni va poder fer una explotació econòmica del bar. A més, Homs va recordar que la sol·licitud econòmica del club era de 7.500 euros i que l'ajuda que es va assignar no corresponia a la totalitat de l'import demanat. Per això l'alcalde creu que resulta «del tot inadmissible» tolerar les acusacions d'ERC.

Homs considera «innecessària» l'adhesió a una declaració rebutjant les increpacions que va rebre Soler durant el ple del 28 de maig d'alguns veïns. L'alcalde va recordar que ja va qualificar els fets de «lamentables».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.