Administracions

La Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat completa el seu organigrama

Una de les primeres iniciatives es realitzar un estudi de viabilitat per mancomunar la recollida de fem

La Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i El Comtat va celebrar el passat dilluns la seua primera sessió plenària després de la constitució oficial el passat 1 de febrer, completant-se així l'organigrama de l'ens comarcal.

A banda de la Presidència, representada per l'alcalde de Muro, Rafael Climent, des de la sessió constituent, la Vicepresidència 1ª ha recaigut en l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; l'alcalde de Banyeres, Toni Belda, figura com a vicepresident 2n, i Rafa Briet, alcalde de Cocentaina, Jaume Pascual, alcalde de l'Alqueria, i Sari Recio, alcaldessa de Benimarfull, completen la junta directiva com a vocals.

La periodicitat dels plenaris ha quedat fixada cada tres mesos, excepte petició expressa d'algun ajuntament o quan existisca la necessitat de tractar algun tema a fons, i sempre se celebrarà el primer dilluns de mes per evitar així possibles coincidències amb la celebració de les sessions en cadascun dels municipis constituents. La Comissió Especial de Comptes, que serà l'únic òrgan informatiu requerit de moment, queda presidida per Ramón Albero, edil de Banyeres, al cedir Climent aquest càrrec.

Un dels primers acords presos per la totalitat dels integrants del plenari ha sigut sumar-se a l'estudi de viabilitat promogut pels ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina i Muro amb la finalitat de determinar la conveniència de mancomunar els serveis de recollida de brossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona