Administracions

Tretze joves realitzaran pràctiques en l'Ajuntament d'Almussafes

Per quart any consecutiu la municipalitat acull diversos professionals en període de formació d'estiu

Abans de rematar la setmana passada, el saló de plens de la Casa Consistorial d'Almussafes ha acollit l'acte de presentació pública dels tretze joves estudiants que este estiu han sigut seleccionats per a participar en el projecte “La Dipu et beca” 2012. Els tretze becaris desenvoluparan les seues pràctiques en diferents àrees d'activitat de l'administració local, a partir de dilluns que ve dia 2 de juliol i fins al 30 d'agost, labor per la qual percebran 1.000 euros per alumne.

Per quart any consecutiu, el consistori d'Almussafes s'ha sumat al projecte per a possibilitar que els joves estudiants majors de 18 anys, que estiguen cursant estudis universitaris i de Formació Professional, realitzen pràctiques relacionades amb la seua especialitat en el seu propi municipi.

Igual que en les tres edicions anteriors, conclòs el termini de presentació de les peticions, convocat durant el mes de maig, la comissió avaluadora va estudiar els expedients presentats pels 94 aspirants registrats en esta nova convocatòria per a realitzar la corresponent baremació i selecció i la consegüent proposta d'adjudicació de les tretze beques assignades a Almussafes, quatre més que en les convocatòries anteriors. El perfil dels candidats ho ha realitzat el propi ajuntament, basant-se en les seues necessitats concretes i en els llocs disponibles.

De nou l'Ajuntament d'Almussafes aportarà el 20% del cost del programa, que ascendirà a la quantitat de 2.600 euros, i la Diputació de València finançarà el 80% restant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.