Administracions

L'alcalde d'Almussafes dedica la seua paga de Nadal a finalitats socials

La solidaritat amb els funcionaris i empleats públics afectats pel Reial Decret Llei del passat mes de juliol ha portat a la màxima autoritat municipal a prendre aquesta decisió

Tal com ja va anunciar a finals del passat mes de juliol, l'alcalde d'Almussafes ha fet efectiu el seu desistiment voluntari a cobrar la paga extra de Nadal del pròxim mes de desembre. Albert Girona va presentar la corresponent moció de renúncia, durant el ple celebrat aquest mes de setembre, manifestant davant del ple de l'ajuntament la seua voluntat de destinar l'esmentada retribució extraordinària a fins socials en benefici de la ciutadania de la població.

El passat 13 de juliol, el Ple del Congrés dels Diputats va adoptar una sèrie de mesures anti dèficit en forma de Reial Decret Llei, en l'apartat primer de la qual s'incloïa la supressió de la paga extraordinària de Nadal per a tots els funcionaris i empleats públics d'Espanya.

Girona, l'únic càrrec públic alliberat en el consistori d'Almussafes, ha destacat que “els càrrecs públics tenim l'obligació moral d'afrontar l'actual situació econòmica en les mateixes condicions que els funcionaris, així com de la resta de persones desocupades i d'altres col·lectius de treballadors perjudicats per la recessió”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.