Administracions

Almussafes compta amb una terminal Servef en l'Ajuntament

Amb la instal·lació es facilita la prestació de serveis d'intermediació laboral entre els desocupats i l'Agència

El consistori municipal ha convocat un curs de formació per a la realització dels tràmits a través de l'autoSERVEF i la pàgina web d'aquesta agència valenciana d'ocupació.

Fruit del conveni de col·laboració entre el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) i l'Ajuntament d'Almussafes, la Casa Consistorial disposa, des de fa tan sols una setmana, d'una terminal instal·lada a l'entrada, per a facilitar als desocupats de la localitat, que no disposen d'Internet en els seus domicilis, la realització de tràmits administratius, evitant desplaçaments innecessaris a l'oficina d'ocupació més pròxima.

D'aquesta manera, Almussafes s'ha convertit en l'únic Ajuntament de la comarca de la Ribera que disposa d'este servei, després de ser triat entre els 51 ajuntaments inclosos en el pla d'expansió de la Xarxa autoSERVEF, aprovat pel Consell.

Com a conseqüència de la instal·lació de la terminal, el consistori municipal acaba de convocar un curs de formació gratuït en què podran participar tots els desocupats de la localitat que vulguen fer ús d'este servei d'intermediació laboral. El taller teòric i pràctic se centrarà en els servicis que oferix als demandants d'ocupació, analitzarà la pàgina web de l'organisme i detallarà els tràmits que es poden realitzar a través del caixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.