Administracions

Alaquàs aprova els pressupostos més socials dels darrers anys

La baixada d'impostos, l'ocupació i les polítiques socials caracteritzen la previsió per a 2014

L'Ajuntament d'Alaquàs va aprovar ahir dilluns 23 de desembre els pressupostos per al 2014, sota tres premisses fonamentals: la baixada d'impostos, la millora dels serveis públics i el suport a l'educació.

La Corporació Municipal ha aprovat els comptes per un total de poc més de 22 milions d'euros, amb els vots favorables del Partit Socialista i el regidors no adscrits, mentre que el Partit Popular i El Bloc - Els Verds, van votar en contra.

L'alcaldessa de la vila, Elvira García, assegura que s'ha fet un gran esforç per tal de revisar totes les partides i evitar aquelles que no són imprescindibles per a la marxa de l'Ajuntament i de les necessitats d ela ciutadania.

Per a la primera regidora en cap, els comptes que van estar aprovats ahir en la sessió plenària extraordinària, permeten oferir una proposta on cobra importància les polítiques d'ocupació, l'educació i el benestar social, al mateix temps que permet aplicar mesures socials pel que fa a la reducció d ela pressió fiscal.

El volum total econòmic que es preveu als pressupostos aprovats ahir dilluns ala sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament d'Alaquàs suposa un increment del 3,5% respecte al de l'any anterior.

Pel que fa a ocupació, reserven 650.000 euros adreçats a la Borsa d'Ocupació Municipal mitjançant els quals hom preveu poder donar treball a un bon col·lectiu de persones que es troben en situació límit de desocupació de llarga durada.

Les dades oferides durant la sessió de treball, demostren que es compleix amb el Pla d'Ajust en vigor aprovat pel Ministeri d'Hisenda i amb l'objectiu d'estabilitat pressupostària i el límit de despesa no financera imposat pel govern estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona