Administracions

ERC vol donar prioritat als temes socials el 2016

El pressupost de Cassà es va aprovar amb l'abstenció del grup de CiU

L'equip de govern de Cassà de la Selva, d'ERC, va aprovar ahir el pressupost de l'any vinent amb l'abstenció de CiU, a l'oposició, que va optar finalment per fer un vot de confiança. El pressupost puja a 9.511.529 euros, el que representa un augment d'un 5,65% respecte a l'exercici anterior, que va ser de 9.002.900.

L'alcalde, Martí Vallès, va destacar que es volen prioritzar les inversions en promoció econòmica, comunicació, serveis socials, participació, serveis educatius, cultura i esports, al mateix temps que es treballa intensament per reduir l'endeutament del consistori. Pel que fa a les novetats per al 2016, Vallès va destacar el desplegament de l'àrea de promoció econòmica i de l'àrea de participació, a més d'inversions per la reparació de la coberta de l'escola Puig d'Arques, la renovació de la gespa artificial del camp de futbol i la realització de les millores necessàries a la piscina municipal.

El portaveu de CiU, Robert Mundet, va destacar que l'abstenció era per donar un vot de confiança perquè al llarg de l'any es puguin “valorar aquestes propostes amb diàleg, participació i consens, si és el que realment vol el govern”. Amb tot, Mundet va alertar que baixa considerablement l'aportació a la llar d'infants (10,23%) i a la via pública (27,32%).

Mundet també va defensar la gestió de l'anterior govern, de CiU: “Els recordem que poden anar a cercar crèdit gràcies a l'esforç que vàrem fer en sanejament, control de la despesa corrent i inversions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia