Administracions

ERC de Cassà aposta per reforçar la promoció amb fires i actes pedagògics

La nova iniciativa serà el primer Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, que vol conscienciar sobre la necessitat de reciclar, a més de seguir apostant pel suro

L'equip de govern de Cassà de la Selva, d'ERC, s'ha proposat com a acció de mandat promocionar el municipi, especialment pel que fa als seus valors paisatgístics i històrics, i en aquest apartat aposten clarament per tot allò relacionat amb el món del suro. A banda d'aquestes accions, que ja es van iniciar amb la Fira de Santa Tecla, ara també es vol fer un pas més i treballar eines més pedagògiques, sense renunciar a la vegada a aquest esperit promocional que vol situar Cassà al mapa. D'aquesta iniciativa neix la idea de fer el Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, el primer dels quals s'ha previst pel 13 de març i el segon pel proper 23 d'octubre.

El suro, fil conductor

L'alcalde, Martí Vallès, explica que l'objectiu és donar un valor afegit i no ser només un simple mercat de segona mà, sinó un “punt de trobada de projectes diferents que reuneixin les característiques per reforçar la necessitat de reciclar, reduir, reparar i reutilitzar”. A més, entre les iniciatives hi ha propostes que mostren com reutilitzar el suro i fer-ne objectes interessants per al dia a dia. En aquest sentit, el suro segueix sent un dels pilars de la promoció i es va introduint en moltes de les accions, com ara aquest mercat o la Fira de Santa Tecla, que va tenir coma fil conductor el tap de suro i el vi. Una de les puntes de llança d'aquesta estratègia és la redacció d'un projecte europeu de la ruta del suro, presentat junt amb els municipis de Morellàs i Agullana, amb l'objectiu principal de potenciar el món del suro a l'espai transfronterer que els uneix amb la Catalunya del Nord.

LA FRASE

Volem treballar per promocionar el municipi fent servir eines importants, com la nostra història
Martí Vallès
alcalde de cassà de la selva (ERC)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona