Medi ambient

municipal

oci

Desforesten un tram d'anella pel camp de golf

L'Ajuntament de Tarragona aclareix que el sòl intervingut és urbanitzable

La Fundació Mare Terra Mediterrània ha criticat la desforestació d'un tram de l'Anella Verda per remodelar les instal·lacions del Club de Golf Costa Daurada en uns terrenys del mas d'en Sorder, entre l'autopista AP-7 i el Catllar. Segons l'entitat, l'àrea afectada era principalment un pinar, tot i que també s'hi podien trobar oliveres, garrofers, llentiscles o margallons. Mediterrània ha demanat a l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona informació sobre la llicència concedida fa quatre anys i sobre l'estudi d'impacte ambiental. El president de la fundació, Ángel Juárez, recorda que l'Ajuntament “té el compromís moral de consultar els veïns i les entitats abans d'atorgar llicències urbanístiques que poden resultar polèmiques”.

El regidor d'Urbanisme de Tarragona, Josep Maria Milà, ha defensat l'actuació perquè “es tracta d'un terreny de sòl urbanitzable previst a l'Anella Verda”. Milà recorda que la remodelació del camp de golf va obtenir el permís de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat i, recentment, l'autorització d'Agricultura per a la tala d'arbres per fer tres carrers per a la reestructuració del camp, que incorporarà una zona verda, un camp d'aprenentatge i un camp de pitch & putt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia