Medi ambient

Navàs ajorna el porta a porta fins al 8 de gener

L’Ajuntament de Navàs ha decidit ajornar la posada en marxa del porta a porta fins al 8 gener, just després de la campanya de Nadal. A Navàs el projecte no només implica el canvi en el sistema de recollida de residus, sinó també en la gestió, ja que l’equip de govern (CUP) municipalitzarà també el servei. Ha estat precisament el procés de municipalització el que ha fet endarrerir la implantació del nou sistema. L’Ajuntament està esperant un estudi de la Diputació de Barcelona que ha de servir “per poder aprovar els diferents canvis, que posteriorment s’hauran de sotmetre a exposició pública”.

L’Ajuntament ha informat que durant la segona quinzena de desembre es començaran a repartir els cubells. També ha indicat que ja ha començat a treballar la informadora del porta a porta i que qualsevol veí pot traslladar-li els seus dubtes mitjançant el telèfon 681 653 348.

Navàs se sumarà així a la llista de municipis que han optat per la recollida porta a porta. Al Bages, Santpedor va ser pioner –fa més de deu anys que ho fa– i Artés s’hi va apuntar el 2014. Darrerament, l’amenaça d’Europa de castigar econòmicament aquells pobles que no separen la brossa ha estat determinant perquè molts ajuntaments hagin optat per fer el canvi. És el cas de Navarcles, que va iniciar el porta a porta al juny, i de Súria, que l’implantarà a finals d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona