Medi ambient

El primer Ecolabel dels Pirineus, per a una realització als Angles

L'AFNOR, organisme oficial estatal que estableix les normes oficials (com la marca NF), atribueix també els labels europeus, com el recentment creat Ecolabel, que garanteix uns productes o serveis que són els més respectuosos amb el medi ambient al llarg de tot el seu cicle de vida.

Aquesta distinció té el seu primer premiat del massís dels Pirineus en una realització situada a l'estació dels Angles. Es tracta d'una realització hotelera, el Xalet Ana.

Aquest divendres 5 de novembre serà dedicat a la remesa d'aquest premi, sota la presència del batlle dels Angles, Christian Blanc, i del president de la CCI, Bernard Fourcade. A 2/4 de 3 de la tarda, a la sala del Capcir, Chantal Morieras, de l'AFNOR, presentarà l'Ecolabel europeu amb una conferència sobre la implicació de les empreses turístiques en els projectes mediambientals.

A les 5 de la tarda, el premi Ecolabel europeu serà remès als propietaris del Xalet Ana, i seguirà la visita del seu establiment. Aquest lloc de residència estalvia l'aigua i contribueix a la utilització d'energies renovables, la reducció de producció de deixalles i millora del medi ambient local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.