Medi ambient

Calp suspèn la declaració de zona sense soroll

L'oposició municipal considera que declarara zona acústicament saturada els voltants del carrer Castelló perjudica els botiguers i hostalers

Davant la proposta realitzada per l'equip de govern de l'ajuntament de Calp, fa uns quants dies, per tal de declarar els voltants del carrer de Castelló com a zona acústicament saturada i rebaixar així el soroll existent en aquesta àrea de la localitat, no ha obtés el suport dels grups de l'oposició per estimar que aquesta mesura podria portar perjudicar els empresaris radicats en aquest polígon.

A més de les nombroses queixes rebudes per part dels veïns, hi ha un gruix de circumstàncies que obligaven l'Ajuntament a declarar-la zona saturada. A més la proposta feta per la municipalitat abraçaria un període d'un any, al cap del qual s'avaluarien els resultats obtinguts.

La proposta municipal que no ha pogut tirar endavant, preveia la suspensió de concessió de noves llicències per a l'obertura d'establiments, la restricció de terrasses a l'aire lliure per a pubs i discoteques i el tancament de les activitats a partir de la mitja nit per a bars i restaurants, sense oblidar la suspensió de trànsit rodat des de les 22 hores i la instal·lació de limitadors acústics als locals amb ambientació musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona