Medi ambient

L'abocador de la Murada concita l'atenció dels partits valencians

Compromís elevarà el problema a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats en format de preguntes a l'executiu

Si fa unes setmanes, van ser Els Verds del País Valencià els encarregats de fer la denúncia de la situació de l'abocador de la pedania de la Murada, ara ha estat Compromís pel País Valencià i més concretament la diputada Mireia Mollà, la que ha realitzat una visita a aquest indret, a fi de comprovar la realitat que denuncia la Plataforma existent en la zona contra l'abocador descontrolat.

Els responsables polítics visitants, Mireia Molla, el coordinador de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido i el responsable mediambiental d'aquesta formació política, Lluís Falcó han pogut comprovar el gravíssim atac que suposa aquesta instal·lació que gestiona Vicente Pérez Basanta en nom i representació de Vertivega.

Tots tres, s'han compromès davant la Plataforma ciutadana creada, treballar des de diferents administracions per tal de cercar una solució urgent al problema, de manera conjunt amb la resta de forces polítiques que treballen i es troben preocupades per aquesta realitat.

D'aquesta manera, Compromís elevarà el problema de l'abocador a les Corts Valencianes i també al Congrés de Diputats, mitjançant les preguntes parlamentàries que presentarà Mireia Mollà i Joan Baldoví en cada cas.

No es descarta arribar a plantejar la situació davant el Parlament Europeu generant informes i preguntes per mediació de l'eurodiputat verd Raül Romeva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.