Medi ambient

S'inicia a Ibi la campanya del Voluntariat Mediambiental

Enguany 77 voluntaris vetlaran pels paratges naturals de la localitat

En el matí de dijous 5 de juliol ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament d'Ibi la presentació del Voluntariat Mediambiental de la localitat, un projecte voluntari que el Consistori desenvolupa des de fa anys i que consisteix en formar un grup de joves i adults per vigilar les muntanyes i l'entorn natural de la localitat durant l'època estival.

Aquest any, un total de 77 iberuts, entre joves des dels 17 anys endavant i diversos adults, protegiran i vetllaran per la seguretat i manteniment dels paratges naturals del municipi amb la finalitat d'evitar incendis i altres accidents propis de l'estiu.

Els voluntaris realitzaran aquesta labor del 9 de juliol al 31 d'agost i es distribuiran en grups per vigilar el Paratge Natural de Sant Pascual, el Barranc dels Molins, Santa Lucia, Sant Miquel, Quatre Vents i el Barranc de la Boquera.

Mayte Parra, alcaldessa d'Ibi, i el regidor de Medi Ambient, Rubén Barea, acompanyats pels tècnics municipals de l'àrea, han donat la benvinguda als voluntaris, desitjant-los un agradable treball i agraint-los la seua participació en una labor tan important com la de vigilar i cuidar els paratges naturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.