Medi Ambient ara es planteja no ampliar el parc natural dels aiguamolls

El Departament de Medi Ambient de la Generalitat estudia si retira o no la proposta d'ampliar el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, després de l'oposició frontal que ha generat tant en el si dels 16 ajuntaments afectats com en la pagesia, que n'ha manifestat el rebuig amb manifestacions. El govern assegura que es valorarà el debat que s'està generant al voltant de la proposta d'ampliació dels límits del parc i que ja té recollides les inquietuds del territori.

Davant d'això, el director territorial de la conselleria a Girona, Emili Santos, va assegurar ahir en declaracions a Ràdio Girona que «hem d'analitzar si val la pena continuar el projecte de la manera com s'havia plantejat o bé si és millor cenyir-nos al límit vigent, i també mirar si això pot contradir en algun punt les resolucions que hi ha al Parlament de Catalunya i que instaven el consell executiu a tirar endavant el pla especial amb la filosofia dels connectors biològics».

Emili Santos feia referència a una proposició no de llei del pla especial de protecció del paisatge i del sistema de corredors biològics entre el Parc Natural del Cap de Creus i el dels aiguamolls de l'Empordà, que es va aprovar l'any 2000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona