Medi ambient

Els Verds denuncien la manca d'un pla contra la contaminació acústica a Gandia

Les queixes ciutadanes augmenten sense que la municipalitat pose cap solució al problema

La recentment celebrada assemblea local dels Verds de Gandia, considerà que el total descontrol de la contaminació acústica que pateix aquesta localitat que li fa de capital a la comarca de la Safor, no pot esperar més i es fa urgent que el govern municipal faça complir la legislació en matèria de sorolls.

Els Verds també opinen que s'ha de dotar Gandia d'un Pla Acústic municipal perquè sense adonar-se'n, la vila s'està convertint en una de les viles més sorolloses del País Valencià, no sols a la zona de platja, sinó també en el nucli urbà.

Els Verds denuncien que des que es va elaborar el Mapa Acústic de Gandia de l'any 2004, no s'ha tornat a aprovar cap altre Pla Acústic Municipal ni s'ha pres cap mesura per donar solució a aquest problema denunciat amb certa profusió per la ciutadania.

Així doncs, no sols no hi ha cap Pla Acústic Municipal al que l'Ajuntament de Gandia està obligat per llei, sinó que s'obren noves activitats, algunes molt pròximes a espais naturals de gran valor ambiental, sense cap control dels decibels que emeten.

Així les coses, els Verds de Gandia exigeixen que el govern municipal no faça oïdes sordes al soroll i es pose a treballar amb urgència per mitigar aquest problema que denuncia la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia