Infraestructures i serveis

municipal

infraestructures

El camí de Sant Jaume a la Miana, tancat

El trencament d'un passallís deixa gairebé aïllat tot un veïnat

La pista asfaltada que puja a la Miana des de Sant Jaume de Llierca està tancada arran del trencament de la llosa del passallís sobre el riu Fluvià situat a prop del nucli de Sant Jaume. Aquesta carretera, d'uns sis quilòmetres, és la principal via d'accés al veïnat, tot i que els habitants de les set cases que el formen (entre elles, una de dedicada al turisme rural) disposen, com a alternativa, d'una pista de terra que no està en gaire bon estat. Es tracta d'una via que passa per Sant Ferriol i mena a Besalú, i que obliga a fer uns 14 quilòmetres fins a Sant Jaume. Mentre no es repari el passallís es mirarà de condicionar l'esmentada pista de terra com a mesura d'urgència.

El trencament de la llosa el va produir un camió molt carregat. La plataforma va cedir sota el seu pes i ara s'enfonsaria del tot si hi passés un altre vehicle.

Una obra programada

Es dóna la circumstància que d'aquí a quinze dies havien de començar unes obres de reparació del passallís, perquè ja fa temps que s'estava degradant. Les obres ja estaven adjudicades i tot, amb un pressupost de 50.000 euros que cobreixen la Diputació i l'Ajuntament, segons va informar ahir l'alcalde, Jordi Cargol.. L'última vegada que es va millorar aquest pas va ser el 1961, segons va indicar Cargol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.