L'ajuntament de Sant Celoni construirà un Centre de Dia

L'ajuntament de Sant Celoni ha decidit construir un Centre de Dia d'uns 800 metres quadrats i amb capacitat per a unes 40 persones al terreny de la Moncanut. Aquesta és la principal inversió que proposa l'ajuntament per destinar els prop d'1,8 milions d'euros que rebrà del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.

L'alcalde Francesc Deulofeu i la regidora de Comunitat Laura Costa han mantingut dues reunions amb la consellera d'ASIC Carme Capdevila i el director dels Serveis Territorials Josep González-Cambray que han arrencat el compromís de la Conselleria a donar suport a la construcció del Centre de Dia i la seva col·laboració en la concertació de places. L'alcalde ha assegurat que «ha estat una cursa a contrarellotge amb final exitós. Hi va haver bona entesa entre l'Ajuntament i la Conselleria i ambdós van coincidir que realment era sorprenent que Sant Celoni no disposés de cap equipament d'atenció a la dependència i que calia posar-hi remei».

El Centre de dia es construirà on actualment hi ha l'edifici central de la Moncanut, que s'haurà d'enderrocar, i els tallers on hi ha el Pla de transició al treball s'arreglaran per a ubicar-hi l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny, una entitat que fa un treball complementari al que assumirà el futur equipament.

Segons l'alcalde Francesc Deulofeu, «igual que es va fer l'any passat amb el Centre de formació i ocupació que estarà enllestit en pocs mesos, enguany s'ha pensat destinar els fons estatals a crear un nou equipament necessari pel poble que, tant en la seva construcció com en el seu funcionament, suposarà la creació de nous llocs de treball».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona