La Generalitat millorarà la connexió entre la C-58 i la B-245 a Viladecavalls

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha iniciat la posada a licitació de les obres de millora de la connexió entre la C-58 i la B-245 a Viladecavalls, per un import de 440.000 euros.

Els treballs consistiran en la construcció d'un carril de sortida de la carretera C-58 cap a una rotonda de la B-245, que comportarà l'ampliació de l'actual pont sobre el ferrocarril. Es preveu que les obres s'adjudiquin a principis del 2010, que comencin durant el segon trimestre i que tinguin un termini d'execució d'uns sis mesos.

L'objectiu del Departament de Política Territorial i Obres Públiques és el de facilitar la mobilitat a la zona i també incrementar la seguretat viària. En concret, l'actuació que s'impulsa consistirà en la formació d'un ramal de sortida de la C-58 venint de Manresa cap a una de les rotondes que es van construir en el marc de les obres de millora de l'enllaç de l'autopista C-16 a Viladecavalls, i que se situen a la B-245, a banda i banda de l'autopista.

Ara, els moviments des de la C-58 venint de Manresa cap a la B-245, i cap a l'autopista, es duen a terme mitjançant un llaç de sortida de la C-58 i una intersecció a la B-245, que obliga els vehicles a creuar els dos sentits de circulació.

Els treballs inclouran la demolició de la intersecció actual sobre la B-245 i del llaç de sortida de la C-58, a més de la senyalització, pavimentació, drenatges i enllumenat de la nova connexió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.